OFERUJEMY:

Świeże świąteczne wyroby
Zamówienia przyjmowane są do 19.12.2019 r. do godz. 15:00
Odbiór garmażu do dnia 23.12.2019 r. do godz. 21:00

KONTAKT:
Sopot, ul. Polna 1 , tel. 519 786 958 , e-mail: pytania@secretariat.pl

OFERUJEMY

PRZEKĄSKI ZIMNE RYBNE: minimalne zamówienie 6 porcji

  • Tatar z łososia wędzonego z suszonym pomidorem i koperkiem 100g / 25 zł
  • Pstrąg w galarecie 100g / 25 zł
  • Łosoś w galarecie 100g / 30zł
  • Śledź w oleju z suszonymi grzybami 100g / 20zł
  • Śledź po kaszubsku 100g / 20 zł
  • Dorsz po grecku – 100g / 30 zł

PRZEKĄSKI ZIMNE MIĘSNE, SAŁATKI  – minimalne zamówienie 0,5 kg

  • Roladka z polędwiczki wieprzowej z borowikami 70 zł / kg
  • Pasztet pieczony ze śliwką 50 zł / 1kg
  • Karkówka pieczona w czosnku i majeranku 60 zł / 1kg
  • Schab pieczony z morelą marynowaną w czerwonym winie 65 zł / 1 kg
  • Wędzona pierś kurczaka na sosie z suszonej żurawiny – 55 zł / 1 kg
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa – 50 zł / 1 kg


DANIA GŁÓWNE (150 g mięso / 100 g dodatki) – minimalne zamówienie 6 porcji

  • Zraz z dzika z grzybami i tymiankiem w sosie własnym 40 zł / porcja
  • Kaczka pieczona w całości z jabłkami i sosem żurawinowym 190zł / 1szt.
 (około 1 kg)
  • Szynka pieczona w marynacie korzennej – waga 800-1200 g – 150 zł / 1 kg
  • Gęś pieczona w całości w marynacie miodowej i pomarańczach 350 zł / 1szt. 
(około 3 kg)


DODATKI

  • Kapusta czerwona 40zł / 1 kg
  • Kopytka 50zł / 1 kg
  • Kapusta zasmażana z wędzonym boczkiem 45 zł / 1kg


ZUPY      

  • Barszcz czerwony w aromacie suszonych grzybów i suszonej śliwki 40 zł / 1l
  • Wigilijna zupa grzybowa z kluseczkami 50 zł / 1l

PIEROGI – minimalne zamówienie 10 szt.

  • Pierogi z kapustą i grzybami 3 zł / szt.
  • Uszka z grzybami 50 zł / 20 szt.

Pobierz menu w postaci PDF TUTAJ