Oferta weselna 2018

Secretariat Sopot to doskonałe miejsce na organizację wesela.

Świetne menu z bezpłatną degustacją w czasie wyboru.

Optymalna lokalizacja z darmowym parkingiem.

Spokojne sąsiedztwo Hipodromu.

Sala bankietowa do 100 osób.

Prezenty dla Młodej Pary.

Kalejdoskop atrakcji towarzyszących.

Dodatkowe informacje :

  • Możliwość ślubu w plenerze 
  • Możliwosć wynajęcia bryczki i koni
  • Wsparcie Managera ds. organizacji wesel oraz konsultacje z Szefem Kuchni
  • Opiekę organizatora w trakcie trwania przyjęcia
  • W ramach umowy oferujemy podstawową dekorację stołów
  • Udogodnienia dla dzieci: specjalne menu w atrakcyjnej cenie

Oferta do pobrania: WESELA 2018

KONTAKT:

Sopot, ul. Polna 1

Manager – tel.  519 786 958, email: pytania@secretariat.pl

Cena 170 zł

PRZYSTAWKA

Tarta szpinakowa z sosem gorgonzola

ZUPA

Królewski rosół podany z kluseczkami

DANIE GŁÓWNE

Pieczona pierś z indyka w sosie z trawy cytrynowej, z glazurowaną marchewką z sezamem i jaśminowym ryżem

DESER

Tort weselny we własnym zakresie

DANIE GORĄCE W NOCY

Pikantne ragout wieprzowe

PRZEKĄSKI ZIMNE

Pasztet domowy z konfiturą z czerwonej cebuli

Pieczona karkówka marynowana w świeżych ziołach z sosem tatarskim

Terina z sandacza

Śledź w trzech smakach

Sałatka grecka

Sałatka z chipsami z boczku

BUFET SŁODKI

Mix ciast

NAPOJE

Woda mineralna z listkami świeżej mięty

Sok owocowy: pomarańczowy, jabłkowy

Kawa, herbata

Cena 210 zł

PRZYSTAWKA
Delikatny pasztet podany na toście z chałki z konfiturą z czerwonej cebuli

ZUPA
Aksamitny krem z gruszki i pietruszki

DANIE GŁÓWNE
Polędwiczka wieprzowa podana z sosem z leśnych kurek z ziemniakmi gratin oraz groszkiem cukrowym

DESER
Crem Brulee z sałatką ze świeżych owoców

DANIA GORĄCE W NOCY
Drobiowe szaszłyki podane na postumencie z kremowego risotto
Barszcz czerwony

PRZEKĄSKI ZIMNE
Szynka pieczona w sosie tuńczykowym z chrupiącą rukolą
Pate z kaczki
Roladki drobiowe ze szpinakiem
Volaventy z pastą krabową
Seviche z sandacza
Sałatka śledziowa z burakami i jajem gotowanym
Sałatka Cezar

BUFET SŁODKI
Mix ciast
Mus z białej czekolady z sosem malinowym

NAPOJE
Woda mineralna z listkami świeżej mięty
Sok owocowy: pomarańczowy, jabłkowy
Kawa, herbata

Cena 255 zł

PRZYSTAWKA
Tatar z łososia na toście bazyliowym z czerwonym bałtyckim kawiorem

ZUPA
Delikatny krem z mango aromatyzowany mleczkiem kokosowym

DANIE GŁÓWNE
Udko z kaczki „Confit” podane z gnocchi z szynką parmeńską, konfiturą z czerwonej kapusty, sosem pomarańczowym

DESER
Gorące ciastko czekoladowe z lodami własnymi i musem malinowym

DANIA GORĄCE W NOCY
Pieczona wołowina po burgundzku
Tradycyjny żur na zakwasie z mąki żytniej z pieczoną kiełbasą

PRZEKĄSKI ZIMNE
Rostbef pieczony na różowo, marynowany w musztardzie francuskiej
Rolada z indyka faszerowana leśnymi kurkami
Pasztet domowy z konfiturą z czerwonej cebuli
Łosoś marynowany w soli morskiej z koperkiem
Dorsz pieczony w marynacie korzennej
Śledź po kaszubsku w sosie pomidorowym
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka z serem podwędzanym

BUFET SŁODKI
Mix ciast
Mus z białej czekolady z sosem malinowym
Świeże owoce

NAPOJE
Woda mineralna z listkami świeżej mięty
Sok owocowy pomarańczowy, jabłkowy
Kawa, herbata

Cena 235 zł

ZUPA
Rosół domowy z pierożkami wołowymi

DANIE GŁÓWNE NA PÓŁMISKU
Rolada z karkówki
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
Łosoś podwędzany z sosem z trawy cytrynowej

DODATKI
Ziemniaki opiekane, ryż jasminowy, blanszowany brokuł z płatkami migdałów, sałata z zielonego szpinaku z prażonym czosnkiem, marchewki karmelizowane w miodzie

DESER
Waniliowa Panna cotta na sosie truskawkowym

PRZEKĄSKI ZIMNE
Szynka pieczona w sosie tuńczykowym z chrupiacą rukolą
Pasztet z konfiturą z czerwonej cebuli
Roladki drobiowe ze szpinakiem
Volaventy z pastą krabową
Seviche z sandacza
Sałatka śledziowa z burakami i jajem gotowanym
Sałatka Cezar

DANIA GORĄCE W NOCY
Drobiowe szaszłyki podane na postumencie z kremowego risotto
Barszcz czerwony

BUFET SŁODKI
Mix ciast, Mus z białej czekolady z sosem malinowym

NAPOJE
Woda mineralna, Sok 100%, kawa, herbata

STÓŁ WIEJSKI
Stół mały 10kg wyrobów (max 30 osób) 1000 zł
Stół średni 20kg wyrobów (max 60 osób) 1500 zł
Stół duży 30kg wyrobów (max 120 osób) 2200 zł

DESKA SERÓW z owocami 10 zł / osobę

DZICZYZNA/

Szynka z dzika pieczona (max 40 osób) 1000 zł

Dzik pieczony mały (max 60 osób)1900 zł

Dzik pieczony duży (max 100 osób) 2400 zł

LUB 

Prosiak pieczony w całości (DO 40 osób) 1400 zł 

    Prosiak pieczony w całości (DO 80 osób) 1800 zł 

INDYK PIECZONY W CAŁOŚCI 
(max 35 osób) 800 zł

WEDDING GRILL 35 zł / osobę
(szaszłyk drobiowy, karkówka marynowana, kiełbaska, pieczywo)

WEDDING BAR (ok. 5 drinków/osobę) 45 zł/osoby
Cena zawiera obsługę barmańską, określony asortyment alkoholowy, dekoracje.

FONTANNA CZEKOLADOWA
Dla 100 osób z dodatkami 800 zł

Dla 40 osób z dodatkami 400 zł

  • Nasze biuro otwarte jest od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00 – 18:00.
  • Do każdego menu należy doliczyć (do osoby pełnoletniej) korkowe w kwocie 15 zł/osoby. W opłacie korkowej są dwie możliwości (informacja na spotkaniu).  Jeżeli Państwo decydują się na wniesienie własnych alkoholi oraz własnych napoi gazowanych opłata korkowa wzrasta do 20 zł/osoby.
  • Wycena menu zawiera: obsługę kelnerską, pełne nakrycie stołów wraz z dekoracją kwiatową z żywych kwiatów w naturalnych odcieniach (według norm lokalu).
  • Wesele trwa max 12h i zakończenie wesela nie przekracza godziny 4:00.
  • Możliwość wniesienia własnych wyrobów cukierniczych w dniu wesela.
  • Menu i harmonogram wesela, ustalany jest najpóźniej na dwa tygodnie przed datą wesela. Wszelkie wniesione zmiany po wyznaczonym terminie nie muszą być przez nas akceptowane.
  •  Dzieci do lat 10 posiadają upust w kwocie 50% od stałej ceny menu. Dla dzieci można przygotować odrębne menu.
  • Obsługa wesela np. Dj, fotograf posiadają upust 50% od stałej ceny menu (wszystkie dania ciepłe + deser), jeżeli Państwo zapraszają do pełnego wyżywienia, osoby te, są traktowane jak pozostali goście.
  • Dekoracje sali wykonywane są w dniu wesela. Sala jest udostępniana od godziny 11:00. Stoły nakrywamy na 4h przed rozpoczęciem wesela.