SYLWESTER 2017/2018

od 20.00 do 04.00, gra DJ

FAJERWERKI na powitanie NOWEGO ROKU!

 

PRZYSTAWKA

Pierś kaczki z owocem żurawiny na musie z pieczonej dyni i marynowaną figą

ZUPA

Aromatyczny krem z borowików z chrupiącym grissini i świeżym oregano

DANIE GŁÓWNE

Duszona wołowina w sosie własnym, gnocci szpinakowe z dodatkiem suszonych pomidorów, glazurowana marchew z burakiem w aromacie miodu i tymianku

BUFET ZIMNY

Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszoną  śliwką i kaparami

Śledź w aromacie korzennym, na sałatce z pieczonego buraka i jabłka

Rolada z kurczaka owinięta szynką prosciutto z karmelizowaną gruszką

Sałatka z brokułów, suszonych pomidorów, prażonych pestek dyni, sosem jogurtowym z czosnkiem i tartym serem grana padano

Bruschetta z  wędzonym pstrągiem, czerwoną cebulą, świeżym ogórkiem i sosem z musztardy francuskiej

Sałatka Caprese z mozzarellą mini, oliwkami, pomidorem i sosem balsamicznym

Schab pieczony w aromacie chrzanu

Rolada z boczku marynowana w czosnku i majeranku

Karkówka pieczona w tymianku

Pasztet pieczony w cieście francuskim z żurawiną

Swojskie wyroby wędzone

Sałatka z wędzonym kurczakiem, granatem, pomarańczą i płatkami parmezanu

Pieczony łosoś na kruchych sałatach z dresingiem cytrusowym

Bagietki w różnych smakach, ciabatta, masło smakowe, zimne sosy

 BUFET SŁODKI

Karmelowy sernik z ricottą i prażonymi migdałami

Ciasto czekoladowo orzechowe z Capri „Torta Caprese”

Cynamonowa Pana cotta z konfiturą z pomarańczy

Torcik bezowy z kremem mascarpone i truskawkami

PO PÓŁNOCY

Lassagne z dziczyzną z beszamelem i sosem pomidorowym

Lekki krem z pieczonego buraka w aromacie tymianku i pomarańczy

Open Bar

Kawa, herbata, woda mineralna

Alkohol

Wódka Pan Tadeusz, wino hiszpańskie Oro de la Vega  (białe i czerwone) półwytrawne, piwo, soki, napoje gazowane.

Cena 350 zł / osoba

KONTAKT:
Sopot, ul. Polna 1 , tel. 519 786 958, email: ewa.podlaska@secretariat.pl